Benkeplater

Benkeplater spiller en stor rolle i ditt kjøkken og bør derfor være en viktig del av planleggingen.
Hos oss kan du velge mellom en lang rekke utførelser; heltre, høytrykkslaminat, granitt eller kompositt – valget er ditt. Alle våre benkeplater kan benyttes til både PREMIUM og KOMFORT.


 • Laminat

  Skap din helt personlige stil med kombinasjoner av forskjellige materialer. En helt spesiell teknikk med tredimensjonale kantlister gjør det mulig å legge på lister så å si uten synlig overgang mellom plate og kantlist

  Metoden egner seg svært godt for plater hvor man ønsker et kraftig og komplett uttrykk, som for eksempel ved steinimitasjoner. Dersom du ønsker en tynn benkeplate kan vi også levere kompaktlaminat med en tykkelse på 12 millimeter. Laminat er tilnærmet vedlikeholdsfri.

 • Heltre

  Benkeplater i tre er for mange av oss et helt naturlig valg. Plater i tre er vakre og tåler bruk over tid. Velg mellom mange treslag, fra det helt lyse til det helt mørke.

  Alle våre heltre plater leveres i 30, 40, 60 og 80 mm tykkelse. Treplater krever regelmessig vedlikehold og vi anbefaler vår spesialolje. Heltre er også vakkert på bad.

 • Kompositt

  Kompositt er et vakkert, homogent materiale med et eksklusivt utseende. Materialet kan med fordel benyttes på både kjøkken og bad på grunn av porefri overflate som hindrer bakterie-inntrenging. Plater i SSV Wilsonart leveres med sponkjerne og 3 millimeters sjikt på over- og eventuelt underside.

  Kompakte plater, Gibraltar, leveres i 13 millimeters tykkelse. Gibraltar egner seg ikke for hjørneløsninger. Silestone leveres i en rekke farger og utførelser. Sortimentet føres av utvalgte butikker.

 • Granitt

  Benkeplater i naturstein er et naturlig, hardt og allsidig materiale som tåler meget høy varme fra gryter o.l. Med granitt får du en benkeplate som holder seg pen i årevis, er enkel å renholde og som ikke krever omfattende vedlikehold.

  Granitt kan leveres i flere fargenyanser og profiler som gir mange muligheter for unike og eksklusive løsninger og uttrykk.