En skandinavisk kjøkkendrøm

Da Ann Ingrid og familien skulle bygge nytt hus på Hortemo, hadde hun for lengst valgt ut drømmekjøkkenet fra Strai. Kjøkkenet Malt Uni i Retroblå passer perfekt inn i hennes «nordiskskandinaviske moderne stil».

– Det er ikke så lett å definere interiørstilen min, men det er nok en blanding av nordisk, skandinavisk og moderne, smiler Ann Ingrid, som i august 2013 flyttet inn i nytt hus med flunkende nytt kjøkken på Blomsterenga, Hortemo. Her bor hun sammen med mannen Christian og barna Mille (2,5 år) og Mads (5 år). – Jeg liker godt å blande hardt og mykt interiør. Kjøkkenets duse retroblå farge passet perfekt til å myke opp betongveggen, forteller hun om kjøkkenvalget.

DROPPET OVERSKAP

Ann Ingrid beskriver familiens nye kjøkken som stramt, røft og praktisk. – Frontene har en slett overflate, og servo drive (elektrisk åpning) i stedet for knotter eller håndtak. Vi har en vegg fylt med skap fra gulv til tak, og en lang vegg med bare underskap. Her valgte vi XL-skuffer til underskapene, og det er vi så utrolig fornøyd med! Jeg trodde jeg skulle få mindre plass uten overskap, men slik ble det ikke. Noen av skuffene er også elektriske; det syns også mannfolka er gøy, ler hun.

POSITIV PROSESS

Å kjøpe kjøkken fra Strai opplevde Ann Ingrid og Christian som utelukkende positivt. – Vi fikk utrolig god hjelp, og det var enkelt å bare måtte forholde seg til en kontaktperson, beskriver Ann Ingrid. – Strai Kjøkken ga oss gode råd som vi stolte fullt og helt på. De fant løsninger som passet ønskene være, og sørget for at vi fikk alt det funksjonelle på plass.

Del denne artikkelen