Fargerikt og stemningsfullt på kjøkkenet

Familien Ekberg ønsket seg et kjøkken utenom det vanlige, og det fikk de til gangs: Det fargerike kjøkkenet, med sterke innslag av grønt og oransje, er et resultat av nøye planlegging og vilje til å tenke nytt og annerledes.

På Dvergsnes, et sjarmerende og barnevennlig boligområde om lag 15 km øst for Kris-tiansand sentrum, bor familien Ekberg, bestående av Pål (37), Silje (29) og deres to livlige smårollinger Sølve (4,5) og Sofie (2). Den fargerike familien ønsket seg noe som var nytt, friskt og spennende og valgte selv ut fargekodene til sitt nye kjøkken:  – Det er ingen som har det samme kjøkkenet som oss og det er litt artig. Vi var innom mange farger før vi bestemte oss, deriblant gult, men fant ut at dette var en farge vi fort ville bli lei av. Til slutt landet vi altså på grønt og oransje, farger som vi begge liker veldig godt, sier Silje Ekberg. 

Silje forteller at de fikk gode råd og flott oppfølging fra Strai Kjøkken underveis i prosessen. Det vanskeligste var å finne fargekombinasjoner som harmonerte godt med hverandre og med huset, og som de ikke ville bli lei av etter kort tid.  – Vi er utrolig fornøyd med resultatet og stolte over at kjøkkenet vårt er helt unikt. – Et godt tips når man skal ha et kjøkken med farger, er å prøve ut ulike farger på en kjøkkendør før man bestemmer seg, fortsetter hun. – Vi er veldig glad for at vi fikk den muligheten. Farger ser nemlig utrolig forskjellig ut på små og store flater. Vi valgte først en grønnfarge som vi likte godt, men da vi fikk se den på en kjøkkendør, viste det seg at fargen var altfor skrikende og intens.

Fargerikt og inspirerende

Del denne artikkelen