Ny kjøkkenkatalog 2016/2017

Ny kjøkkenkatalog 2016/2017

Bli inspirert og få mange nyttige tips til ditt fremtidige drømmekjøkken i vår nye kjøkkenkatalog.


Klikk her for å se katalogen eller bestill den rett hjem i postkassen ved å sende adressen din til post@strai.no


Velkommen i familien

Historien om Strai Kjøkken er vi stolte av og vi forteller den så ofte vi kan.
Det hele startet da min oldefar, Erling Tobiassen, kom hjem til Kristiansand etter å ha vært 20 år i USA. Han hadde hodet fullt av inspirasjon og ideer og startet opp Strai Trevarefabrikk i 1929.
Erling var tidlig ute med å forstå viktigheten av salg og markedsføring og presenterte strykebrettskapet, skopussekrakken, gardintørkeren og barnestolen frem til et begeistret publikum på Den norske ukes varemesse i 1938. 
Familien har drevet bedriften helt siden den gang, og siden 1950-tallet har vi utviklet bedriften til å bli en av de fremste produsentene av norske kvalitetskjøkken. I dag er det tredje og fjerde generasjon Tobiassen som styrer familiebedriften. 
Kvalitet og funksjonalitet har alltid vært avgjørende for valg av kjøkkenløsninger. I dag, i tillegg til design, er dette viktigere enn noen gang. Det er derfor det er så spennende å drive dette solide selskapet videre, vi har et godt fundament med bunnsolide kvalitetsprodukter, et bredt utvalg av ulike stilarter enten du ønsker tradisjonelle og klassiske løsninger eller en mer moderne retning. I tillegg har vi mange dyktige mennesker i bedriften som hjelper deg som kunde trygt og godt igjennom hele prosessen når du skal bestemme deg for nytt kjøkken. 
I vår nye katalog gir vi deg en god oversikt over produktene og nyhetene våre, slik at du kan drømme videre om ditt nye kjøkken. 
God fornøyelse, vi håper du blir inspirert!

JAN FRODE TOBIASSEN | ADM. DIR.

Del denne artikkelen