Premiere: Ny designskuff

Som eneste norske produsent tilbyr vi Scala-serien som kjennetegnes av kvalitet, fleksibilitet og design fra øverste hylle. De nye skuffene i Scala-serien gir store valgmuligheter innen innredning, design og funksjonalitet. Enten man ønsker stor lastekapasitet, elegante glasssider eller praktiske høye skuffer så finner du en løsning hos Strai. Vi er glade for å kunne lansere det nyeste tilskuddet i vårt store sortiment innen tradisjonsrikt håndverk, gode tekniske løsninger og fremtidsrettet kjøkkenteknologi.

 

Scala skuffen er bygget opp på en plattform med et stramt design og et mangfold av praktiske detaljer. Ordet scala stammer fra Italiensk og betyr «Trapp» noe som gjenspeiles i skuffens utside med en markert 8mm kant som skjuler den underliggende skinnen. Med dette systemet er også all justering flyttet inn i skuffen noe som er både praktisk for montøren og gir et helhetlig inntrykk ved åpning i og med at det ikke er synlige skruer i skuffesiden. Skuffen har et synkronisert 100% uttrekk som innebærer lav motstandskraft ved åpning, en smidig gange og høy vektkapasitet.

Scala og Scala pluss leveres i et tidsriktig design i grå utførelse og kan kombineres med praktiske, tette sider eller lekre røkfargede glassfelt i skuffene etter personlig smak.

Til denne skuffen er det utviklet et helt nytt konsept for oppbevaring, Tavinea. Dette er en eksklusiv løsning som også ivaretar ergonomi og fleksibilitet. Tavinea består av solide aluminiumprofiler med spesialtilpassede detaljer og en kraftig antiskli matte. I bredder over 600mm kan løsningen til og med leveres skåstilt, noe som er et blikkfang så vel som praktisk da de færreste har vel tenkt på at dette er en mer naturlig vinkel for hånden?

 

 

Del denne artikkelen