RISLAPPER av Trine På Gården

Dette er en super måte å bruke grøtrester på. Alt av grøt kan brukes til denne røra.

INGREDIENSER

3 egg  // 75 gr sukker  // 5 dl kald risgrøt // 3 dl melk  // 1 ts vaniljesukker // et dryss med kardemomme, eller kanel  // 2–3 dl hvetemel // 1 ts bakepulver  // 1 ts natron  // 75 gr smeltet smør

FREMGANGSMÅTE

Pisk egg og sukker sammen. Rør inn natron og melk. Tilsett de andre ingrediensene. Det vil variere på hvor mye hvetemel som skal røres inn, litt etter tykkelsen på den kalde risgrøten. Det skal bli til en tykk vaffelrøre i konsistensen.  La røren hvile i 30 minutter før du steker lappene som små pannekaker i en stekepanne. Kan fint også stekes på en takke.

 Serveres med nyrørte bær.

 

TIPS! Sjekk ut Trine På Gårdens nettbutikk.

Her kan du klikke hjem eksklusive produkter rett hjem i postkassen!

Del denne artikkelen