Se våre enkle ideer til et oppgradert bad!

Små endringer kan gjøre at baderommet føles som nytt!

1.     Skift ut baderomsmøblementet! Det er ikke så mye jobb som du skulle tro å skifte innredning. Det er heller ikke alltid det dyreste! Har du rør og fliser på plass, er det ikke svære jobben å sette inn et nytt skap eller to.

2.     Bytt speil - Enkelt og greit. Med innebygd lys eller uten lys, med mulighet for egen lyskilde. Hva med speil med innebygd skap?  Alle småting går rett inn i hyllene og forsvinner når du lukker døra.

3.     Bytt armatur. Vannkranen kan gjøre et bad moderne eller rustikt, alt etter som. Det er en enkel prosess som oppdaterer et bad på null komma niks!

4.     Organiser småting i fine bokser. Har du god benkeplass eller kanskje en fin hylle kan du la alle ting få sin faste plass i fine esker og bokser som tåler fukt.

5.     Bruk mer planter! Små sukkulenter eller frodige hengeplanter kan begge hjelpe på  stemningen på baderommet.

6.     Nye knagger og håndklestativ. Kanskje badet mangler litt ekstra piff. Bytt ut knaggene og håndklestativet med noe helt nytt!

7.     Frost vinduet for å maksimere lyset i rommet! Har du vindu på badet er det kanskje fristende å trekke ned persiennene og stenge lyset og forbigående blikk ute.  Ved å froste vinduene helt eller delvis, slipper du lyset inn, men beholder privatlivet!

8.     Sett inn en benk eller krakk! Hvis du har plass.

9.     Bytt ut tilbehøret. Dette er den enkleste måten å oppgradere badet på. Kjøp håndklær og kluter samme fargetoner for å skape et helhetlig uttrykk.

10.  Gi skittentøyet en fin innpakning! Det er en jungel der ute av fine, kule og nyttige skittentøyskurver. Velg den som er mest praktisk for deg.

Del denne artikkelen