Stram og stilfull kjøkkenidyll

Inga (59) og Tormod (64) Egeland ønsket seg et funksjonelt kjøkken med løsninger som kunne tilpasses den plassen de hadde avsatt, uten å måtte flytte på dører og vinduer. De er begge svært fornøyde med de råd og innspill de fikk fra Strai Kjøkken underveis i prosessen. 

Ekteparet Egeland holder hus på det idylliske tettstedet Fevik i Grimstad kommune der de nyter tilværelsen og sitt nye Strai-kjøkken. Tormod er sivilingeniør av yrke, mens Inga er sykepleier. De var begge skjønt enige om at det var på tide med fornyelse, og hadde klare ønsker om hvordan deres nye kjøkken skulle se ut: – Siden vi begge er godt voksne og ungene har forlatt redet for lenge siden, var vi opptatt av at kjøkkenet skulle gjenspeile våre ønsker og behov om ryddighet, god oppbevaringsplass og fornuftige planløsninger. Vi ønsket oss en løsning med mest mulig skuffer og i tillegg stekeovnen opp i høyden uten at det tok for mye benkeplass, uttaler Inga Egeland.  – Vi er fulle av lovord over innsatsen til Strai Kjøkken, både når det gjelder planlegging og oppfølging, sier Tormod Egeland. – I tillegg vil vi rette en stor takk til Kristina på Strai som fant løsninger som Strai ikke tidligere hadde levert, men som hjalp oss med å komponere kjøkkenet slik vi ville. 

Ekteparet forteller også at kjøkkenet var ferdig montert til avtalt tid, og at alle tidsplaner og budsjetter ble overholdt til punkt og prikke.  – Strai holdt det de lovte og var svært profesjonelle og greie å ha med å gjøre.

Del denne artikkelen