FRY:D magasinet

FRY:D magasinet

Bli inspirert og få mange nyttige tips til ditt fremtidige drømmekjøkken i vårt inspirasjonsmagasin FRY:D.

Velkommen i familien

Det er en spesiell arv vi forvalter. Helt siden 1929 har familien vår drevet Strai trevare- fabrikk, og helt fra 1950-tallet har vi vært med på å utvikle virksomheten til å bli en av de fremste produsentene av norske kvalitetskjøkken.

Kvalitet og funksjonalitet har alltid vært avgjørende for valg av kjøkkenløsninger. I dag, i tillegg til design, er dette viktigere enn noen gang. I dette magasinet gir vi deg en god oversikt over produktene og nyhetene våre, slik at du enkelt kan finne ut hvordan ditt moderne og praktiske drømmekjøkken kan se ut.

Spesielt morsomt med denne utgaven av FRY:D, er at forsiden ble bestemt gjennom en avstemming på Facebook og Instagram. Mange engasjerte seg, og vi oppfordrer alle til å følge med oss videre i sosiale medier
for å få inspirasjon og delta i konkurranser med flotte premier.

Videre inneholder magasinet smakebiter fra den nye boka som Strai-ambassadør og mesterkokk Trond Moi har bidratt til sammen med komiker Rune Andersen og Margit Dale fra Setesdal, samt reportasjer fra fornøyde Strai-kunder som har åpnet hjemmene for våre lesere.

God fornøyelse, vi håper du blir inspirert!

JAN FRODE TOBIASSEN | ADM. DIR.

Se vårt nye inspirasjonsmagasin her

Sist oppdatert 7. mars 2016 15:46:13