Eik Horisont

Premium

Eik Horisont har børstet overflate og moderne linjer hvor tilbehør og farger setter uttrykket for kjøkkenrommet. Utvalget av håndtak og detaljer er stort og gir deg muligheten til å skape din personlige stil. Dette er kjøkkenet hvor eleganse møter funksjonalitet. Uansett hva du velger, kan vi love deg en modell med alle de detaljene du trenger i en moderne hverdag.

For å se nærmere på denne og andre modeller – ta en titt i våre kataloger eller besøk din nærmeste forhandlere.Innredningsmuligheter

Tilbehør og detaljer spiller en avgjørende rolle for trivsel og funksjonalitet på kjøkkenet. I Strai er vi ikke bare opptatt av at kjøkkenet skal være flott å se på - det skal også fungere i praksis. Derfor har vi satt sammen et stort sortiment av innredningsmuligheter.

Nedenfor finner du en rekke løsninger og produkter som gjør hverdagen både enklere og morsommere. Her finner du et stort utvalg av benkeplater, skuffer og skap, farger, belysning, knotter og håndtak og mange smarte innredningsmuligheter.

La deg inspirere!