Kvalitet i alle ledd

For at du skal bli fornøyd har vi utarbeidet en egen kvalitetssikringsprosess. Prosessen inneholder 5 punkter og skal gi deg en trygghet for at vi kan innredning og for at du alltid vil få et perfekt resultat når du velger Strai.

Analyse

Ta deg tid til behovsanalysen! For å sikre et best mulig resultat går vi alltid igjennom dine behov og dine forventninger til ditt nye kjøkken. Vi jobber med kjøkkenets 5 soner - Forsyninger, Oppbevaring, Kjøkkenvask, Forberedelse og Koke/Bake - og spør deg om alt fra hvilken stil du liker, hva du gjør på kjøkkenet, hva du skal ha plass til, hvilket komfortnivå du ønsker og så videre – alt for at du skal få et kjøkken tilpasset dine individuelle behov.

Forslag

Slik kan det bli! Basert på den grundige behovsanalysen kan vi nu presentere et eller flere løsningsforslag. Vi benytter et avansert tegne- og tilbudssystem og presenterer løsningen i 3D sett fra flere vinkler. Et pristilbud følger hver løsning. Vi gir oss ikke før du er fornøyd med løsningen.

Bestilling

Vær trygg! Når du bestiller et kjøkken hos Strai skal du være trygg på at gode rutiner sørger for en presis og komplett leveranse. Vi går igjennom tilbudet med deg linje for linje, slik at eventuelle misforståelser blir avklart før en bestilling effektueres. Vi benytter avanserte lagersystemer og har til enhver tid utvalgte modeller på lager for rask levering.

Etter at din bestilling er registrert vil du motta en ordrebekreftelse med leveringsuke. Endelig leveringstidspunkt avtales med deg før installasjon.

Installasjon

Du skal bli mer og mer fornøyd! Vårt mål er at du hele veien skal bekreftes i at ditt valg av Strai som leverandør var riktig. Derfor lar vi kun fagfolk installere ditt kjøkken. Våre montører har alle lang erfaring og mange har formell utdannelse innen snekkerfaget. Dersom du har bruk for andre håndverkertjenester formidler vi gjerne kontakt.

Etterservice

Endelig kvalitetssikring. Vi vet at våre kjøkken holder en høy standard og ønsker å vise deg alle finessene i ditt eget hjem. Derfor besøker vi deg gjerne når ditt kjøkken er installert. På den måten vet vi at eventuelle spørsmål blir besvart og at du er fornøyd med ditt nye Strai kjøkken.