Deilig å reise på ferie for så å komme tilbake til et flunkende nytt kjøkken.

For ekteparet Marianne Dagfinrud og Bjørn Korsmo var det deilig å reise på ferie for så å komme tilbake et til et flunkende nytt kjøkken. De ga Strai Kjøkken frie hender til å omforme det gamle og nokså loslitte kjøkkenet til et moderne og funksjonelt bruks- og oppholdsrom.

«Vi er så fornøyd med arbeidet at vi absolutt vil anbefale Strai videre til andre.»

Det var rett og slett deilig å gi husnøkkelen til Strai, for så å sette seg på flyet til USA. Da vi kom hjem, var jobben gjort og alt vi trengte å gjøre var å sette ting på plass i skapene, sier Marianne Dagfinrud.

Da vi landet på norsk jord etter USA-ferien var vi naturlig nok spente på resultatet, istemmer Bjørn Korsmo. Vi er rett og slett kjempefornøyde og har absolutt ingenting å utsette på arbeidet Strai har utført.

Marianne Dagfinrud og Bjørn Korsmo bor i Sarpsborg og er til daglig henholdsvis rektor ved Halmstad barne- og ungdomsskole og daglig leder ved IKM Røntgenkontrollen AS. Da de to sarpingene endelig bestemte seg for å gjøre noe med kjøkkenet, gjorde de det til gangs. 

De har valgt et klassisk kjøkken med et stramt og funksjonelt preg, og med det aller siste innen hvitevarer og belysning. Det påkostede kjøkkenet har kjøleskuffer, innebygd kaffe-, espressomaskin og mikrobølgeovn, vinskap, helintegrert oppvaskmaskin – og mange andre moderne og smarte løsninger. Ta en titt i vår INSPIRASJONSSIDE eller bli inspirert av alle KJØKKENMODELLENE våre.