Strai Kjøkken

Strai er en helnorsk produsent med røtter tilbake til 1929. Bedriften holder til på Strai, nord for Kristiansand, og har 130 ansatte inkludert dem i 12 egeneide butikker. I dag er tredje og fjerde generasjon i sving med det vi kan best: produksjon av kvalitetskjøkken i alle stilarter og prisklasser.

Kjøkkenproduksjonen startet i det små allerede før krigen. I dag utgjør vår produksjon i hovedsak kjøkken, bad og garderobe. 75 ansatte i 8000 kvm. produksjonslokaler på Strai sørger for at produktene kommer ut til kundene. Norges største kjøkkenbutikk finner du i Sørlandsparken. Både den og 21 andre butikker og forhandlere sørger for at vi kan levere ca. 3000 kjøkken i året, vesentlig i Sør Norge.

Våre produktserier er Premium, Komfort og Basis. Vi liker å si at vi har «kjøkken for alle livets faser». Med det tenker vi ikke bare på pris, men smak og behag kombinert med dine prioriteringer og personlige stil. Strai er trendy, og hos oss får du både tradisjonelle og stramme kjøkken av høy kvalitet, og med det siste av tekniske løsninger.

Kom innom oss og la deg inspirere! Vi hjelper deg med å finne smarte, funksjonelle kjøkkenløsninger basert på dine behov og drømmer.