Indre kvaliteter

I Strai er vi ikke bare opptatt av at kjøkkenet skal være flott å se på - det skal også fungere i praksis. Derfor har vi satt sammen et stort sortiment av innredningsdetaljer for skuffer og skap for deg. Her finner du en rekke produkter som forenkler din hverdag i forhold til effektivitet, lagring, tilberedning, ergonomi og generell komfort. 


Kolonialskuff

Kolonialskuff

Hjørneskuff

Hjørneskuff

Beskyttelseslister

Beskyttelseslister

I Strai er vi også rause; her finner du en mengde detaljer inklusive i prisen - disse må du ofte bestille som tilleggsprodukt hos våre konkurrenter. Vi kan nevne markedets beste skuffer med lydløs kjøring, demping og selvinntrekk. Hva med demping på skapdører, eller skuffesider i glass så du enkelt får oversikt over innholdet? 

XL-skuffer kan leveres til alle våre PREMIUM – og PREMIUM Nye Linjer – modeller. Med XL-skuffer utnytter du skuffen maksimalt. Ovenfor er skuffen vist med bakke slik at plassen utnyttes best mulig. Vi leverer også - som en av ganske få produsenter - hjørneskuffer for maksimal oversikt og utnyttelse av plass.

Hengsleplate

Hengsleplate

Topphengslet skap

Topphengslet skap

Grue

Grue

Skrog

Skrog

Skjærefjøl

Skjærefjøl

Skuffeglass

Skuffeglass

Kjøleskuff

Kjøleskuff

Utrekkskap

Utrekkskap

Nytt søppelsystem

Nytt søppelsystem

Hvite vinkler

Hvite vinkler

Tilbehør og detaljer spiller en avgjørende rolle for trivsel og funksjonalitet på kjøkkenet. På denne siden viser vi et lite utvalg av eksempler på hvordan du kan skape ditt drømmekjøkken. 

Vårt sortiment er svært rikholdig og det kan være vanskelig å få full oversikt over alle detaljer. Kontakt din nærmeste Strai-butikk for se nærmere på alle mulighetene som finnes.