Det er her vi samles

Hos familien Nordhagen i Kristiansand er kjøkkenet det soleklare midtpunktet i hjemmet.

17. sep 2020 kl 14:45

Her kokkeleres og bakes det flittig, og kjøkkenøya er blitt et naturlig samlingssted både til hverdags og fest.

 

HOBBYKOKK

– Jeg elsker å lage mat og bake! Noe av det beste jeg vet er å stå ved kjøkkenøya og se på på utsikten, mens jeg kutter grønnsaker eller drømmer meg bort til duren av kjøkkenmaskinen, forteller Ida Camilla Nordhagen, senior IT-konsulent i EVRY. Hobbykokk og blogger Ida Camilla står imidlertid sjeldent alene over grytene. Ektemannen, Øistein, beskriver hun som den perfekte kokkeassistent, og barna deres, Alise (6) og Erik (3), hjelper mer enn gjerne med både kutting, røring, måling og smaking. – Har vi gjester, setter de seg automatisk ved kjøkkenøya for å følge med på innspurten av matlagingen. Så at kjøkkenet er et viktig samlingspunkt både for familien og dem som er på besøk, er det ingen tvil om, sier den blide matelskeren.

MINIMALISTISK MED EN VRI

Interiøret i hjemmet beskriver Ida Camilla som ganske minimalistisk, med en god miks av litt design og mye rimelig interiør, gjerne i nøytrale farger. – Samtidig frisker jeg ofte opp med pynt og puter som myker opp inntrykket og gjør det koselig. Men det aller viktigste for oss er at det er rom for alle overalt, og at hjemmet vårt er praktisk og passer til vårt bruk, sier hun og legger til: – Derfor hadde vi klare formeninger om hvordan vårt nye kjøkken kunne bli mest mulig funksjonelt, men samtidig elegant og tidløst.

INTELLIGENTE LØSNINGER

Ida Camilla forteller at de er strålende fornøyde med resultatet. En stor del av kjøkkenbenken er av stål; dermed slipper de å mase på barna om å tørke opp sprut og vannsøl. – Vi har også fått masse skapplass og mange smarte løsninger, som for eksempel sokkelskuff til stekebrettene, stekeovn i høyskap, kjøkkenmaskinskap, støvsugerslange i trommel under vasken, tre hjørneskap med karusell, høyskap med uttrekksskuff, samt en kul ventilator, beskriver hun og avslutter: – Dessuten er kombinasjonen av hvit høyglans, asiatisk valnøtt og stål helt fantastisk, og flisene over kjøkkenbenken satte virkelig prikken over i-en. Endelig har vi fått det stilrene, praktiske og lekre kjøkkenet vi alltid har drømt om!

Sjekk ut Ida Camillas matblogg: idacamillashobby.blogspot.com

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info