En enklere hverdag

I over 15 år har Kariann jobbet som kjøkkenkonsulent for Strai. Hjemme hos seg selv har hun valgt kreative løsninger på kjøkkenet, badet, vaskerommet og i garderoben.

17. sep 2020 kl 14:45

KJØKKENET

– Drømmen vår var å få et solid, praktisk og funksjonelt kjøkken med god arbeidsplass. Det skal ikke bare være flott å se på, men fungere optimalt og forenkle hverdagen vår gjennom smarte og effektive løsninger, sier Kariann.

Familien på fem har Premium-kjøkkenet Malt Eik Profil, med steinplate fra Nordicstone, integrert kjølehjørne, damp- og stekeovn fra Miele og Quooker kokende vannkran.

– Vi gikk for mange skuffer med demping og hjørneskap innredet med karuseller. Skuffene tåler høy vekt, og det integrerte kjølehjørnet rommer hele 1200 liter – perfekt for oss som er en stor familie, og som liker å handle maks en gang i uken, forteller Kariann.

I naborommet ligger den kreative barløsningen, skapt med innredning fra Strai.

 

BADET

– Siden vi har innredning til både kjøkken og bad fra samme leve- randør har huset fått en helhetlig stil, det er jeg veldig fornøyd med, sier Kariann.
– Badet ble tilpasset slik vi ønsket det, og har blitt et lekkert rom med en lun atmosfære.

 

VASKEROMMET

Når vaskerommet skulle tegnes var skapplass og benkplass i fokus. – Med god benkplass er det lett å få brettet klesvasken. Den store kummen har god plass til grillrister og større gryter, så vaskerommet har også blitt som et grovkjøkken for oss, sier Kariann.

GARDEROBEN

– Hos Strai kan man lage utrolig mange løsninger. Her er det bare fantasien som setter grenser, forteller hun. Garderoben har hun fått bygget inn i en nisje, som strekker seg helt opp til taket.
– De store skuffene rommer enormt mye, og toppskuffen er perfekt for lagring av nøkler, paraplyer og andre småting, sier Kariann.

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info