Nyheter jubileumsåret 2019

Det startet med strykebrettskap, skopusskrakker, barnestoler og gardintørkere. Gjennom 90 år har vi produsert kjøkken, bad og garderobemøbler til tusenvis av norske hjem. Nå markerer vi jubileet med å presentere lekre og gjennomtenkte kjøkkenmodeller, designet for framtiden.

17. sep 2020 kl 14:45

GEILO / RØKT GRÅ EIK

Til dette kjøkkenet har vi hentet inspirasjon fra norsk natur. Frontene er laget av gjennomfarget finer grå eik som gir en flott dybde og vakre, naturlige trestrukturer. Dette er en slitesterk modell som er enkel å vedlikeholde og motstandsdyktig mot slitasje.

FINSE / RØKFARGET EIK

Finse i røkfarget eik har en naturlig overflate av gjennomfarget finer. Med sin varme og dype farge egner den seg ekstra godt i kombinasjon med andre farger og overflater. Finse er en slitesterk modell som er enkel å vedlikeholde.

LYNGEN / SORT OG GRÅ

Lyngen kommer med en helt ny malt overflate. Fløyelsemyk og samtidig motstandsdyktig mot riper og slitasje. Et moderne og stilrent kjøkken som er lett å rengjøre og vedlikeholde. Lyngen fås i sort og grå utførelse.

FALKETIND / LINOLEUM MED DETALJER I EIK

Et kjøkken i miljøvennlige materialer. Med fronter av naturproduktet linoleum kombinert med finer og underlimte heltrelister i eik, er dette en sofistikert og påkostet modell. Det integrerte grepet i massiv eik fåes nå i to utførelser; natur og hvitpigmentert. Falketind er tilgjengelig i fire ulike farger.

Se flere bilder av modellen Falketind her. 

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info