17. sep 2020 kl 14.45

Teknologien overtar på kjøkkenet

Spennende og effektiv teknologi gjør kjøkkenet til en enda mer praktisk samlingsplass for familie og venner. Kjøkkenet blir viktigere og viktigere i folks hjem.

17. sep 2020 kl 14.45

Det er en samlingsplass hvor man ikke bare spiser og lager mat, men også lader batteriene, gjør lekser og er sosial med venner og familie. Og også her setter moderne teknologi preg på hverdagen vår.

– Teknologi gjør hverdagen enklere og mer spennende, også på kjøkkenet, konstaterer markedssjef Tove Timenes i Strai Kjøkken, som har 13 egeneide butikker og et veldrevet forhandlernett over hele Sør-Øst og Vestlandet. Bedriften har levert kvalitetskjøkken til norske hjem siden 1929, og leverer nå årlig over 3500 kjøkken, i tillegg til bad og garderobe.

Se våre kjøkkenmodeller her

På kjøkkenet gjør teknologi at hobbykokker kan få de samme effektive hjelpemidlene som profesjonelle. Et eksempel er ventilator integrert i induksjonstoppen, som en erstatning for den tradisjonelle kjøkkenviften.

– Med en slik benkeventilator, for eksempel på en kjøkkenøy, har du fri sikt og kan lett ta del i samtalene, selv om du lager mat. Den er stillegående, praktisk og stilren, og har tidligere vært forbeholdt det profesjonelle kjøkkenet. Nå er løsningen på full fart inn i vanlige hjem, forteller Timenes.

ENKEL GENIALITET 

Hvis man ønsker å servere profesjonell mat av høy kvalitet fra sitt eget kjøkken, kan man velge en dampovn. Du kan kjøpe en stekeovn med damp som tilleggsfunksjon, eller en kombinert mikro- og dampovn.

– Dampovnens enkle genialitet er at den sørger for å bevare fuktigheten som ellers vil fordampe når man kun bruker varmluft. I tillegg skjer tilbereding av mat med damp under lavere temperaturer, og da beholder maten flere næringsstoffer og mineraler, forklarer markedssjefen.

Hun trekker også frem andre spennende teknologiske produkter:

» Trådløs lader i benkeplaten: Legg mobilen på benken, og få enhetene dine ladet uten synlige ledninger og stikkontakter.

» Vinskap/vinskuff: Inneholder flere temperatursoner for rød- og hvitvin, slik at du kan selv velge temperatur for å få det perfekte glasset med vin.

» Kjøleskuff: Et praktisk tilskudd hvis man ønsker å unngå en løsning med høye skap.

» Integrert kaffemaskin: Kan leveres med melkebeholder for de som ønsker cappuccino eller caffé latte.

» Vakuumeringsskuff: For enkel vakuumering av all slags mat. Gir maten lenger holdbarhet.

» Quooker vannkran: Kan koke vannet eller tilsette kullsyre.

Lurer du på hvor lenge vaskemaskinen har igjen? Eller når steken kan tas ut av ovnen? Da kan du anskaffe deg en app fra for eksempel Miele eller Electrolux, som gir oversikt over hvitevarene dine til enhver tid. For å holde øye med maten fra andre rom via nettbrett eller telefon, kan du også få stekeovn med innebygd kamera.

BISTÅR HELE VEIEN

Strai Kjøkken har moderne produkter av høy kvalitet, og tilbyr komplette leveranser til sine kunder. De bistår gjennom hele prosessen fra idé til tegning og bestilling, samt montering, dersom det er ønskelig.

– Vi er opptatt av å ivareta alle våre kunder på best mulig måte gjennom hele kjøpsprosessen. Vi har erfarne kjøkkendesignere som gjør at det skal være trygt for kundene å velge oss som leverandør til kjøkkenet - husets hjerte, sier Timenes.

Drømmer du om nytt kjøkken, bad eller garderobe? 

Våre dyktige konsulenter er med deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til ferdig montert. 
De skreddersyr den perfekte løsningen - akkurat slik du drømmer om. 

 

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info