17. sep 2020 kl 14:45

Kjøkkenet er samlingspunktet

- Jeg er så slumpete når jeg lager mat forteller Caroline Berg Eriksen

17. sep 2020 kl 14:45

HVEM BOR HER?

NAVN: Caroline Berg Eriksen, Lars-Kristian Eriksen, døtrene Nelia og Naia og to små hunder
YRKE: Blogger
BOR: Sarpsborg
FAVORITT: Kjøkkenøya og sittebenken med oppbevaring
BESTE TIPS: Sørg for nok benkeplass
FØLG: carolinebergeriksen, @carolinebergeriksenno

 

Hun er en av Norges største bloggere. Sammen med mannen Lars-Kristian Eriksen som er fotograf, når hun flere lesere enn en mellomstor norsk nettavis – daglig. – For de som ikke kjenner meg så bor jeg i Sarpsborg sammen med mann, to nydelige jenter og hunder, deler bloggeren. Caroline startet først som «Fotballfrue», men skiftet etter noen år til sitt eget navn. – Lars-Kristian la opp fotballen for å satse på fotokarrieren, og det kommer godt med for meg som trenger en del bilder i løpet av en dag, sier hun.

BARN OG MAT

Hjemme er det oftest Caroline som står for kokkeleringen, og da går det meste på slump. – Jeg er så slumpete når jeg lager mat! Ofte må jeg lage rettene på nytt før jeg legger de ut på bloggen så det ikke blir feil for leserne, ler hun. Caroline har hentet mye inspirasjon hos mamma og mimmi (mormor). – Jeg har lært så mye av dem begge, de har alltid vært glade i å lage mat og å være på kjøkkenet har på en måte vært en del av oppveksten. Pinterest og sparring med storesøster er også utømmelige kilder til inspirasjon, deler bloggeren.

MYE PLASS PÅ KJØKKENET

Når vi spør hva som gjør kjøkkenet til et godt sted å være, kommer svaret kjapt. – Plass! Masse benkeplass og en kjøkkenøy. Det er en et sosialt samlingspunkt for hele familien. Her kan vi samles for å spise og nyte hyggelig stunder sammen. Vi har savnet et sted hvor alle kan samles for å spise – det er ikke alltid så praktisk å bruke spisestuen til alle måltider, erklærer Caroline. Morgenkaffen nytes på sittebenken med stort vindu og deilig utsikt. – Kjøkkenet er det rommet vi oppholder oss aller mest, forteller Caroline med et smil om munnen.

Caroline valgte også Strai som sin garderobeleverandør. Sjekk hennes nye flotte garderobe her!

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info
Scroll down