Dekton

Dekton er navnet på en produktserie produsert av Cosentino Spania. Dette er hardføre benkeplater som tåler det aller meste og som er laget for å vare lenge. Dekton er keramiske benkeplater som tåler det aller meste og som er laget for å vare lenge.

Dekton benkeplater kan fås i et stort utvalg av sand, leire, feltspat og naturlige fargepigmenter. Dekton benkeplater kan fås i et stort utvalg av farger, glans, mønster og varianter. De er motstandsdyktige mot vann, flekker, riper og de tåler husholdningskjemikaler, i tillegg er de flammesikre.

På Dekton benkeplater kan du sette varme kjeler og ildfaste former rett på benkeplaten, hvis du ønsker det. Så dette er er et riktig valg dersom du ønsker en benkeplate som skal tåle "alt".

Utvalgte varianter

Vi tegner ditt kjøkken

Bestill tegnetime hos våre erfarne kjøkkenkonsulenter. Du kan selv velge om du vil komme til et møte hos en av våre forhandlere, eller om du ønsker et videomøte.

Bestill tegnetime

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info