Laminat

Velger du benkeplate i laminat kan du velge mellom en rekke ulike design og farger slik at du får din personlige stil på kjøkkenet. Dette er benkeplater som er robuste, slitesterke og enkle å vedlikeholde og rengjøre.

Alle laminatplater har sperrelaminat på undersiden som standard. Sperrelaminat har samme tykkelse som topplaminat og dette gir ekstra beskyttelse mot at vannsøl og damp kan trenge inn og føre til svelling i benkeplaten. 

Du kan også velge mellom HPL og ABS forkantlist på alle laminater. HPL list er kantlist i høytrykkslaminat med brun/sort kjerne slik at kjernen blir synlig. ABS list er forkantlist med fargetilpasset kjerne som gir et eksklusivt uttrykk, og som løfter helhetsinntrykket av kjøkkenet. 

Laminat benkeplater leveres i tykkelsene 17, 20, 30 og 40 mm. 

Ønsker du tynnere laminatplate anbefaler vi kompaktlaminat

Klikk her for å lese mer om Foss Benkeplater:

Utvalgte varianter

Ensfarget

Fantasimønster

Høyglans

Steinimitasjoner

Treimitasjoner

Vi tegner ditt kjøkken

Bestill tegnetime hos våre erfarne kjøkkenkonsulenter. Du kan selv velge om du vil komme til et møte hos en av våre forhandlere, eller om du ønsker et videomøte.

Bestill tegnetime

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info