Pocketskap – estetisk og smart løsning

Pocketskap er en smart løsning der frontene skyves inn i «lommer» på skapmodulene. De høye dørene går på skinner mellom skrog og dekksider.

Ved å holde pocketdørene åpne får du både det praktiske og det estetiske uttrykket frem. Dørene blir skult inn i «lommene» i skapet og benkeplaten og den lekre innredningen kommer frem. Her kan du vise frem interiørfavorittene dine og lage en hyggelig kaffestasjon, bakeavdeling eller en liten barløsning – her er det bare å være kreativ og skape ditt eget personlige uttrykk.

En annen praktisk fordel med pocketskap er at du kan lukke igjen dørene og skjule både hvitevarer og det du trenger å skjule av rot som ofte oppstår på kjøkkenbenken. Når dørene er lukket kan kjøkkenet få et mer rolig og helhetlig inntrykk.

Produktfakta:

Modell: Lyngen sort i kombinasjon med Lista i beiset malm
Benkeplate: Silestone Royal Reef suede fra Steinriket
Håndtak: Slim 4025-136 i sort fra Beslagdesign
Vinskap: Oslo fra Temptech

Vi kan tilby pocketskap i modellene Lista, Vinje, Lyngen og Svalbard

Med Strai pocketdører får du: 

Maksimal plassutnyttelse 

Pocketdører glir elegant inn i veggen når de åpnes, frigjør verdifull gulvplass og gir deg muligheten til å skape en mer åpen og romslig atmosfære på kjøkkenet. Perfekt for små og store kjøkken. 

Diskret oppbevaring 

Med våre pocketdører kan du enkelt skjule kjøkkenutstyr, apparater eller andre elementer du ønsker å holde utenfor synsrekkevidde. Få et ryddig og minimalistisk uttrykk på kjøkkenet ved å enkelt skjule tingene du ikke alltid trenger fremme. 

Skreddersydd design 

Hvert kjøkken er unikt, derfor tilbyr vi et bredt spekter av stilige design, farger og materialer som lar deg tilpasse pocketdører til din personlige stil. Skap det kjøkkenet du alltid har drømt om. 

Enkel tilgang og brukervennlighet 

Åpne og lukke pocketdørene med en enkel bevegelse. Den smidige mekanismen sørger for problemfri bruk, samtidig som du raskt kan få tilgang til alt du trenger. 

Slik vil vi ha det på kjøkkenet i 2023

Bærekraft, holdbarhet og naturlige materialer er stadig mer etterspurt. Tradisjoner går hånd i hånd med det moderne kjøkkenlivet. Her er kjøkkenekspertens tips for 2023!

Les mer

Drømmer du om nytt kjøkken, bad eller garderobe? 

Våre dyktige konsulenter er med deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til ferdig montert. 
De skreddersyr den perfekte løsningen - akkurat slik du drømmer om.