17. sep 2020 kl 14:45

Elegant funksjonalitet

– Pris er alltid viktig, men det var utvalget av kjøkkenmodeller og kompetansen til vår lokale forhandler som ble avgjørende, forteller Aksel, som sammen med kona Jeanette valgte et Strai Premiumkjøkken til familiens arkitekttegnede hus på Fana i Bergen

17. sep 2020 kl 14:45

Sommeren 2013 flyttet Jeanette og Aksel med barna Celine (7) og Ole Martin (5) inn i det nye huset – bare 300 meter fra det gamle rekkehuset som nå var solgt. Hos sin lokale Strai-forhandler, Bergen Kjøkken Atelier, fikk paret hjelpen de trengte for kjøkkenet på 29 m2.

– Vi hadde besøkt ulike kjøkkenutstillinger, -messer og lest interiør- blader. Da vi bestemte oss for selve romdisponeringen, kokte det ned til pris og helhetsinntrykk og derfor valgte vi Strai, forteller Aksel, som sier de gjerne anbefaler Bergen Kjøkken Atelier til andre.

FUNKSJONALITET FØRST

Resultatet ble et Premium-kjøkken med elegante linjer og et luftig, klassisk uttrykk. Fargekombinasjonen av grå, heltre eik og Silestone benkeplate i fargen Maple er paret glad de valgte. Over kjøkkenøya ligger ventilatoren godt skjult i taket. Vi savner ikke overskap, hvite- varene, høyskap og benkeskap dekker oppbevaringsbehovene.

– Vi er mest fornøyd med hvor funksjonelt kjøkkenet har blitt, spesielt med de store arbeidsflatene.