17. sep 2020 kl 14:45

En skandinavisk kjøkkendrøm

Da Ann Ingrid og familien skulle bygge nytt hus på Hortemo, hadde hun for lengst valgt ut drømmekjøkkenet fra Strai. Kjøkkenet Svalbard i Retroblå passer perfekt inn i hennes «nordisk-skandinaviske moderne stil».

17. sep 2020 kl 14:45

– Det er ikke så lett å definere interiørstilen min, men det er nok en blanding av nordisk, skandinavisk og moderne, smiler Ann Ingrid, som i august 2013 flyttet inn i nytt hus med flunkende nytt kjøkken på Blomsterenga, Hortemo. Her bor hun sammen med mannen Christian og barna Mille (2,5 år) og Mads (5 år). – Jeg liker godt å blande hardt og mykt interiør. Kjøkkenets duse  retroblå farge passet perfekt til å myke opp betongveggen, forteller hun om kjøkkenvalget.

«Det er ikke så lett å definere interiørstilen min, men det er nok en blanding av nordisk, skandinavisk og moderne», sier Ann Ingrid

 

DROPPET OVERSKAP

Ann Ingrid beskriver familiens nye kjøkken som stramt, røft og praktisk. – Frontene har en slett overflate, og servo drive (elektrisk åpning) i stedet for knotter eller håndtak. Vi har én vegg fylt med skap fra gulv til tak, og en lang vegg med bare underskap. Her valgte vi XL-skuffer til underskapene, og det er vi så utrolig fornøyd med! Jeg trodde jeg skulle få mindre plass uten overskap, men slik ble det ikke. Noen av skuffene er også elektriske; det syns også mannfolka er gøy, ler hun.

«Frontene har en slett overflate,og elektrisk åpning i stedet for knotter eller håndtak.»

POSITIV PROSESS

Å kjøpe kjøkken fra Strai opplevde Ann Ingrid og Christian som utelukkende positivt. –Vi fikk utrolig god hjelp, og det var enkelt å bare måtte forholde seg til én kontaktperson, beskriver Ann Ingrid. – Strai Kjøkken ga oss god råd som vi stolte fullt og helt på. De fant løsninger som passet ønskene våre, og sørget for at vi fikk alt det funksjonelle på plass.