Herskapelig gårdskjøkken

Korn- og skogbonde Kristian Akervold fra Flå i Hallingdal var villig til å investere litt ekstra for å få et helhetlig og elegant preg på kjøkkenet og badet i det flotte gårdshuset.

17. sep 2020 kl 14:45

ÆRVERDIG GÅRDSBOLIG

Kristian jobber som løsningsrådgiver i SAP på Lysaker. Han pendler til Oslo noen dager i uka, men har fast bo- sted på den velholdte gården sin i Hallingdal.

– Hvis jeg skal forsøke å beskrive selve interiørstilen, er kanskje «moderne herskapelig» mest treffende, sier den sjarmerende storbonden.


TRIVES I KJØKKENTJENESTE

Kristian bruker mye tid kjøkkenet, og visste godt hva han ville ha. – På mange måter er kjøkkenet det mest naturlige samlingspunktet i huset, og jeg synes det er både hyggelig og stas å lage mat her sammen med kjæresten min, Bente, eller gjester som er på besøk.

Det viktigste i prosessen rundt valg av løsning, var derfor at jeg skulle få lyst til å «hoppe inn i tegningen» og sette i gang med maten. Dernest kom pris og nærhet til leverandør, forteller Kristian.

PERSONLIG VRI

Løsningen inneholder både Quooker i kjøkkenbenken og vinkjøleskap i kjøkkenøya, spesielt fornøyd er Kristian med glassbildet over komfyren, eller grua, som det også heter. – Glassbildet over grua er tatt på vei inn til en av setrene mine, i et område hvor jeg jakter mye. Her kan jeg stå på mitt flotte Strai-kjøkken og drømme meg inni terrenget. Et personlig bildetrykk på glass over koke-stedet, er noe jeg virkelig kan anbefale, avslutter korn- og skogbonde Kristian Akervold.

 

 

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info