17. sep 2020 kl 14:45

Klassisk eleganse på Frogner

Pia Borgen er interiørdesigner og tilvalgsansvarlig hos eiendomsutvikleren Mosking. At hun jobber med å skape vakre og funksjonelle hjem, gjenspeiles også hos henne selv.

17. sep 2020 kl 14:45

STILRENT, MEN HYGGELIG

Fargepaletten i Pias leilighet på Frogner i Oslo er preget av gråtoner i mange variasjoner, og hun er opptatt av at boligen skal ha et helhetlig uttrykk. – Jeg er nok over gjennomsnittet glad i grått, men synes også det er fint med innspill av fargeklatter, forteller Pia. – Ellers kan interiørstilen min beskrives som klassisk, og jeg liker at innredningen og interiøret har et eksklusivt preg. Samtidig må uttrykket ikke bli for stramt, for et hjem skal også være hyggelig og sosialt, understreker hun.

BETONG PÅ BADET

På grunn av yrket som interiørdesigner, er Pia godt oppdatert på hvilke trender som til en hver tid rører seg på interiørfronten. – Det er ofte jeg kommer over løsninger som inspirerer meg, og jeg synes det er spennende å kombinere tradisjonelle produkter med spesialbestilte elementer. Da får man noe helt unikt som ingen andre har, sier Pia og fortsetter: – På badet mitt er for eksempel vaskeservanten en helstøpt betongplate spesialbestilt etter målene på Strai-innredningen, dette bidro til å gi rommet en ekstra personlig vri, synes hun.

ÅPEN LØSNING

Pia har en åpen stue- og kjøkkenløsning, og det var viktig for henne at kjøkkeninnredningen skulle gli mest mulig sømløst over i stuen. – Jeg er glad i å lage mat og å samle venner og familie hjemme hos meg. Derfor ville jeg ha godt med benkeplass og ei kjøkkenøy som det var koselig å spise ved. Samtidig er kjøkkenet en forlengelse av stuen, og muligheten for omramming ga innredningen et eksklusivt preg som passet til resten av rommet. Jeg valgte også en farge og en grue som matchet resten av  interiøret, beskriver hun. På spørsmål om det er noe hun er særlig fornøyd med på kjøkkenet, trekker Pia frem flere ting.

– Jeg er spesielt glad for at jeg valgte én profil,  dus farge, samt omramming. I tillegg liker jeg at det er godt med skapplass, at kaffemaskinen og ovnen er i høyskap, at det er nedfeltet stikkontakt i benk, samt at det er sokkel under vinskapet, avslutter interiørdesigner Pia Borgen.


Les mer om våre baderomsmodeller her.

Sjekk ut flere bilder av kjøkkenmodellen Rosendal her.

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info
Scroll down