17. sep 2020 kl 14:45

Personlig og inspirerende hjem

Selv om Kristin liker å spise god mat, er hun ikke spesielt glad i å lage den selv. Men med et lekkert kjøkken på plass, satser hun på at inspirasjonen snart vil komme!

17. sep 2020 kl 14:45

Nygifte Kristin og Karl Erik Skaret bor i Lørenskog sammen med sin lille datter Leah Konstanse (2 år) og deres firbeinte følgesvenn, hunden Stella. Interiør er Kristins hjemmebane, hun har jobbet med faget i 14 år, og er nå regionleder i Kremmerhuset. – Min tidligere litt stramme interiørstil er nok blitt mykere med årene, og fordi jeg ofte blander og mikser elementer, er det vanskelig å sette den i én bestemt bås, forteller Kristin og utdyper: - Generelt er jeg forsiktig med farger, men elsker grått og hvitt sammen med et lite sting av sort. Det viktigste er imidlertid at rommene henger sammen, og at familiens ”personlighet” er synlig gjennom hele huset, sier hun.

KJØKKEN TIL INSPIRASJON

Da familien Skaret skulle kjøpe kjøkken, var det viktig for dem at det passet til utrykket i resten av huset, og at det
var hyggelig, men ikke for tradisjonelt. Åpen løsning, nok skapplass og en lang benkeplate sto høyt på ønskelisten.

– Jeg er veldig fornøyd med løsningen, særlig fordi skapet oppe på benken i hjørnet gjør at vi slipper hjørneskap.

Benkeplaten i granitt er både flott og praktisk, og vi elsker det spesielle armaturet som har en herlig, gammel patina, beskriver Kristin. – Nå som alt er tilrettelagt akkurat slik vi ville ha det, venter jeg bare på at inspirasjonen til matlagingen skal komme hvert øyeblikk, legger hun til og ler.

LUNT BAD

Kristin og Karl Erik valgte også baderomsinnredning fra Strai da de bygde om det ene soverommet til et bad. – På badet ønsket vi en lun stemning med vekt på ekte, naturlige materialer, og falt begge for kombinasjonen av fronter i heltre og en benkeplate i sten. På denne måten skaper trestrukturen i innredningen en spennende kontrast mot den solide benkeplaten. I tillegg valgte vi skuffer i alle skapene, noen som gjør det oversiktlig og enkelt å få tak i alt vi trenger, avslutter interiørentusiast Kristin Skaret.

 

Denne familien har kjøkkenmodellen som heter Blindleia, se flere bilder her.

Les mer om våre baderomsmodeller her.