17. sep 2020 kl 14:45

Skreddersydd garderobeløsning til drømmehjemmet

Caroline Berg Eriksen ønsket en moderne og funksjonell garderobe til familiens ærverdige villa fra 1923. Valget falt på en skreddersydd garderobeløsning fra Strai.

17. sep 2020 kl 14:45

Caroline Berg Eriksen driver en av Norges mest leste blogger. Sammen med mannen Lars Kristian og de to døtrene flyttet hun høsten 2016 inn i en herskapsvilla fra 1923 i Sarpsborg. På det store hovedsoverommet var den ene veggen dekket av en romslig innebygd garderobe som var moden for fornying. – Den var gammel og slitt, med dårlig utnyttet skapplass. Vi ønsket en praktisk og moderne garderobe som samtidig skulle passe til den ærverdige stilen til huset, forteller Caroline.

Ekteparet begynte å lete etter en leverandør som kunne møte deres behov og ønsker, og valget falt på Strai. – Strai har jobbet med kjøkken, bad og garderobe i snart 90 år og det var helt tydelig at de har kompetansen på plass. De tilbød akkurat det vi hadde sett for oss, sier Caroline.

STORT UTVALG

Paret er strålende fornøyde med resultatet. En hel vegg på soverommet har blitt til en garderobe fra gulv til tak, full av oppbevaringsplass og smarte løsninger. De hvite frontene har profiler som passer inn i det herskaplige interiøret i huset, med fine detaljer som knotter i formslipt glass med gullfot. Garderoben er utvidet med en smart øy i midten av rommet, satt sammen av to skap. – Jeg drømte opprinnelig om et sminkebord, men er veldig glad for at jeg valgte øy i stedet. Med den får vi utnyttet den store gulvplassen og får ekstra oppbevaringsplass. Den har også åpne hyller med utstillingsmulighet for fine ting som sko og vesker, sier Caroline. Bloggeren drømte om hotellfølelse på soverommet, og har latt seg inspirere fra ulike reiser. – Til garderobeskapet har vi valgt knotter med gulldetaljer. De matcher gulldetaljene vi har ellers på soverommet og skaper en helhet, sier hun. Caroline og ektemannen disponerer en del av garderoben hver. Lars Kristian har litt hengeplass og mange hyller, mens Caroline har fått brede hyller med plass til blant annet store vesker. I tillegg har hun god hengeplass til gensere, skjorter og kjoler. Hun er spesielt godt fornøyd med den gjennomtenkte plassutnyttelsen. – Det er supert med skap opp til taket. Øverst oppbevarer jeg ting jeg ikke bruker så ofte, som hatter. Strai kom med mange smarte forslag, sier Caroline.

For Caroline og Lars Kristian har den tette dialogen med Strai vært avgjørende for både prosessen og det ferdige resultatet. – Vi har hatt et svært godt samarbeid helt fra starten. Etter å ha kartlagt behovene våre tegnet Strai ulike forslag og justerte raskt etter våre innspill, sier Caroline. Hun har satt stor pris på å kunne forme garderoben etter egne ønsker, og samtidig få faglige råd. – Vi har fått mange gode forslag til smarte løsninger, og det er uvurderlig i en slik prosess. Det er en jungel av muligheter, og det er kjempefint å få tips og råd om ulike løsninger og hva som lar seg gjøre, sier Caroline.

 

// Carolines beste garderobetips //

  • Tenk praktisk og utnytt plassen
  • Garderoben trenger ikke å romme alt. Skift gjerne ut det du har etter sesong, og lagre det andre i esker på loft eller i kjeller
  • Finn smarte løsninger som gjør det enkelt å finne frem i garderoben og sette sammen inspirerende antrekk

Bli med inn i Caroline og Lars-Kristians gardeobe her!