Urtedampet blåskjell med basilikum-vinaigrette

17. sep 2020 kl 14:45

INGREDIENSER TIL 4 PERSONER

  1. Skyll blåskjellene godt. Kontroller at de er gode ved å lukte på dem og sjekke hvert skjell. 
  2. Finhakk hvitløk, sjalottløk og fennikel og ha dette sammen med blåskjellene i en tett langpanne. Sett det på 100 graders damp i ca. 8 minutter. 
  3. Sprinkle over finsnittet rødløk og vårløk og ha på grovhakkede tomater.
  4. Ha alle ingrediensene til vinaigretten i en blender og miks godt. Smak til med salt og pepper. Hell denne over blåskjellene og pynt med friske urter.

Server med toast ved siden av, gjerne gratinert med parmesanost.

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info