Strai
Kjøkken
Kjøkkenmodeller
Kjøkkentilbehør
Benkeplater
Bad
Baderomsmodeller
Baderomstilbehør
Hvorfor velge bad fra Strai
Garderobe
Garderobemodeller
Hvorfor velge garderobe fra Strai
Om Strai
Slitesterk maling
Historien
Personvernerklæring
Selskapet
Om strai
Samarbeidspartnere
Hvorfor velge Strai
Ledig stilling
Prosjekter
Vi hjelper deg
Teknisk informasjon
Kundeservice
Salgs- og leveringsbetingelser
Garantier
Monteringsveiledninger
Service/reklamasjoner
Ofte stilte spørsmål
Kontakt oss
Inspirasjon
Finn forhandler
Bestill tegnetime
Se kataloger
Hjem
Inspirasjon
Urtedampet...
Urtedampet blåskjell med basilikum-vinaigrette
17. sep 2020 kl 14:45
Del
INGREDIENSER TIL 4 PERSONER
Skyll blåskjellene godt. Kontroller at de er gode ved å lukte på dem og sjekke hvert skjell.
Finhakk hvitløk, sjalottløk og fennikel og ha dette sammen med blåskjellene i en tett langpanne. Sett det på 100 graders damp i ca. 8 minutter.
Sprinkle over finsnittet rødløk og vårløk og ha på grovhakkede tomater.
Ha alle ingrediensene til vinaigretten i en blender og miks godt. Smak til med salt og pepper. Hell denne over blåskjellene og pynt med friske urter.
Server med toast ved siden av, gjerne gratinert med parmesanost.
Søk
Finn forhandler
Bestill tegnetime
Kataloger
Instagram
Facebook
Info & personvern
Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier.
Mer info
Markedsføring
Obligatoriske
Aksepter