Benkeplater i heltre

Benkeplater i heltre er et naturprodukt som gir kjøkkenet et lekkert og eksklusivt uttrykk. Hvert tre har sin unike egenskap og det vil gjenspeiles i variasjoner i struktur og farge.

Vi har benkeplater i 30, 40, 60 og 80 cm tykkelse. Du kan også velge mellom klaroljet, hvitoljet, super-hvitoljet eller gråoljet utførelse.

Ved å ta godt vare på benkeplaten din vil den vare livet ut, og vi anbefaler derfor å olje den to-tre ganger i året slik at den tåler mer søl og ikke tørker inn. Får du riper er det enkelt å pusse ned benkeplaten i tre.

Vi kan også levere malte, oljet eller beisede bordben til kjøkkenøy i heltre, slik at du får det som matcher best til ditt kjøkken. 

Utvalgte varianter

Vi tegner ditt kjøkken

Bestill tegnetime hos våre erfarne kjøkkenkonsulenter. Du kan selv velge om du vil komme til et møte hos en av våre forhandlere, eller om du ønsker et videomøte.

Bestill tegnetime

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info