Lysefjord

Denne modellen er inspirert av selveste Preikestolen og den fantastiske utsikten til Lysefjorden. Alle detaljer er tatt hensyn til, de elegante, smale rammene er utformet med klassisk eleganse og varighet som rettesnor. Dette er en av våre mest populære modeller og kan fås i alle våre standardfarger, samt alle NCS-fargene.

Vi tegner ditt bad

Våre erfarne konsulenter hjelper deg med ideer, planlegging og tegninger til det badet du drømmer om.

Bestill tegnetime

Se også andre lignende modeller:

Svalbard

Svalbard kjennetegnes av stram design og funksjonelle, glatte overflater. Denne modellen gir et delikat og stilrent baderom. Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger.

  1. Moderne

Rosendal

En allsidig og tidløs modell som kan tilpasses mange interiørstiler. Modellen har rene, elegante linjer og passer også fint med omramming. Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger.

  1. Klassisk

Blindleia

En klassisk og tidløs modell med rette endekanter og profilerte detaljer. Dette er en allsidig og stilren modell som også egner seg godt med omramming.

Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger.

  1. Klassisk

Rondane

Rondane er et klassisk og landlig bad i heltre eik. Eik er et eksklusivt og solid materiale som gir et naturlig fargespill og struktur. Enten den males, beises eller lakkes har Rondane et varmt og unikt særpreg. Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger og beisfarger.

  1. Klassisk

Lyst på litt inspirasjon?

En enklere hverdag

I over 15 år har Kariann jobbet som kjøkkenkonsulent for Strai. Hjemme hos seg selv har hun valgt kreative løsninger på kjøkkenet, badet, vaskerommet og i garderoben.

  1. Garderobe
  2. Bad
  3. Kjøkken
Tor 17.09. 14:45

Pusse opp badet

Nordmenn er i verdenstoppen når det kommer til oppussing. Er det baderommet som står for tur, er det ekstra viktig å planlegge godt før du går i gang. Men hvor skal du starte?

  1. Bad
Tor 17.09. 14:45
Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info