Våre baderomsmodeller

Generasjoner av nordmenn har lært at kvalitet er avgjørende når man bygger hus som skal tåle tidens tann. Ikke bare utvendig, men også inne. Våre baderom har delikat design, men de er også konstruert for å vare lenge.

Trollstigen

Trollstigen er en designklassiker i naturlig massivt eik som er med på å gi badet et nordisk uttrykk. Modellen er bygget opp av eikespiler som gjør at du får den eksklusive kvalitetsfølelsen på ditt bad. Denne stilrene fronten er tidløs og er enkel. Velg mellom klarlakkert, sort og hvitbeiset eik.

 1. Moderne

Besseggen

Besseggen er et elegant og moderne bad med gjennomtenkt design. Overflate i eikefiner som er børstet for å få fram treverkets spesielle struktur. De underlimte gripelistene i heltre eik er en integrert del av kjøkkenet. Modellen er tilgjengelig i våre standard beisfarger

 1. Moderne

Glittertind

Med sine hvite, slette fronter og rene linjer blir Glittertind en moderne klassiker. Stilrent design og integrerte gripelister gjør badet tidsriktig og anvendelig. Modellen er tilgjengelig i hvit utførelse.

 1. Moderne

Lysefjord

Denne modellen er inspirert av selveste Preikestolen og den fantastiske utsikten til Lysefjorden. Alle detaljer er tatt hensyn til, de elegante, smale rammene er utformet med klassisk eleganse og varighet som rettesnor. Dette er en av våre mest populære modeller og kan fås i alle våre standardfarger, samt alle NCS-fargene.

 1. Moderne

Svalbard

Svalbard kjennetegnes av stram design og funksjonelle, glatte overflater. Denne modellen gir et delikat og stilrent baderom. Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger.

 1. Moderne

Femunden

Femunden har en overflate som gjengir trestruktur og -mønster på en naturtro måte. Her får du det beste fra to verdener: holdbarhet og stabilitet fra slitesterk melamin i kombinasjon med struktur og fargespill slik vi kjenner det fra ekte tre.

Denne modellen får du i 3 ulike melaminfarger: Mørk Brun Eik Dekor, Rustikk Eik Dekor og Lys Eik Dekor.

 1. Moderne

Istind

Istind er en stilren og praktisk modell med fronter i hvit høyglansfolie. Modellen er tilgjengelig i hvit høyglansfolie.

 1. Moderne

Lista

Lista er en elegant og funksjonell modell. Med sine rene linjer og slette fronter i børstet eikefiner vil denne modellen gi et levende og moderne uttrykk. Modellen er tilgjengelig i malt, lakkert og beiset utførelse.

 1. Moderne

Trollhetta

Enkelt, tidsriktig og stilrent bad med et moderne nordisk uttrykk. Leveres med glatte fronter i askmønster og integrerte gripelister.

 1. Moderne

Rondane

Rondane er et klassisk og landlig bad i heltre eik. Eik er et eksklusivt og solid materiale som gir et naturlig fargespill og struktur. Enten den males, beises eller lakkes har Rondane et varmt og unikt særpreg. Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger og beisfarger.

 1. Klassisk

Rosendal

En allsidig og tidløs modell som kan tilpasses mange interiørstiler. Modellen har rene, elegante linjer og passer også fint med omramming. Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger.

 1. Klassisk

Risør

Risør er en klassisk og herskapelig baderomsmodell. Velg mellom dekorlister og glasskap med sprosser for er mer eksklusivt preg på badet. Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger.

 1. Klassisk

Blindleia

En klassisk og tidløs modell med rette endekanter og profilerte detaljer. Dette er en allsidig og stilren modell som også egner seg godt med omramming.

Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger.

 1. Klassisk

Lyngør

En klassisk modell med lekre, dekorative profiler. Lyngør gir deg et lyst og lekkert uttrykk på badet. Modellen er tilgjengelig i hvit utførelse.

 1. Klassisk

Vi tegner ditt bad

Våre erfarne konsulenter hjelper deg med ideer, planlegging og tegninger til det badet du drømmer om.

Bestill tegnetime

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info