Bygdøy

Vår nye designklassiker Bygdøy!
Med fokus på nordisk design og tidløs eleganse kan denne modellen gjerne benyttes på baderom. Med sitt stramme designuttrykk og naturlige skjønnhet av ekte tre vil Bygdøy gi ditt bad en følelse av harmoni og luksus. Modellen tilbys i våre 10 ulike beisfarger.

Se også andre lignende modeller:

Lysefjord

Denne modellen er inspirert av selveste Preikestolen og den fantastiske utsikten til Lysefjorden. Alle detaljer er tatt hensyn til, de elegante, smale rammene er utformet med klassisk eleganse og varighet som rettesnor. Dette er en av våre mest populære modeller og kan fås i alle våre standardfarger, samt alle NCS-fargene.

  1. Moderne

Besseggen

Besseggen er et elegant og moderne bad med gjennomtenkt design. Overflate i eikefiner som er børstet for å få fram treverkets spesielle struktur. De underlimte gripelistene i heltre eik er en integrert del av baderomsinnredningen. Modellen er tilgjengelig i våre standard beisfarger

  1. Moderne

Lista

Lista er en elegant og funksjonell modell. Med sine rene linjer og slette fronter i børstet eikefiner vil denne modellen gi et levende og moderne uttrykk. Modellen er tilgjengelig i malt, lakkert og beiset utførelse.

  1. Moderne

Femunden

Femunden har en overflate som gjengir trestruktur og -mønster på en naturtro måte. Her får du det beste fra to verdener: holdbarhet og stabilitet fra slitesterk melamin i kombinasjon med struktur og fargespill slik vi kjenner det fra ekte tre.

Denne modellen får du i 3 ulike melaminfarger: Mørk Brun Eik Dekor, Sort Eik Dekor og Lys Eik Dekor.

  1. Moderne

Pusse opp badet

Nordmenn er i verdenstoppen når det kommer til oppussing. Er det baderommet som står for tur, er det ekstra viktig å planlegge godt før du går i gang. Men hvor skal du starte?

  1. Bad
17.sep 2020 14:45

Strai i alle rom

For å få den røde tråden i leiligheten på Frogner er det benyttet gode, naturlige og varige materialer. Hele leiligheten er nøye sammensatt av interiørarkitekt.

18.jan 2023 10:10